top of page

Training & Coaching

Persoonlijke- & Teamontwikkeling

Welke resultaten wil jij behalen?

 

Welke vaardigheden heb jij nodig om persoonlijk te groeien?

Onze trainingen zijn gericht op persoonlijke- en teamontwikkeling. Denk aan persoonlijke effectiviteit, timemanagement, persoonlijk leiderschap, teamdynamiek en -communicatie en het omgaan met stress en werkdruk.

 

Ontwikkeling begint bij inzicht. Inzicht in jezelf, maar ook inzicht in jouw team. In onze trainingen maken we gebruik van verschillende testen en scans om dit inzicht te bieden. Testen en scans op het gebied van gedragsstijlen, communicatiestijlen, drijfveren en stress & werkbeleving.

 

Door te investeren in persoonlijke- en teamontwikkeling ervaar je meer werkplezier, beter functionerende teams en medewerkers die beter in hun vel zitten.

Persoonlijke coaching

Op welk gebied wil jij sterker worden?

 

Een coach helpt jou om na de training echt aan de slag te gaan. Een coach helpt jou het geleerde in de praktijk te brengen, met jou te sparren, zelfs wanneer het tegenzit. Als het in de praktijk blijkt dat wat je geleerd hebt toch wat lastiger is om toe te passen, staat de coach voor je klaar.

 

Een coach heeft gedurende een coachingssessie volledige aandacht voor jou. Jij en jouw persoonlijke leerdoel staan dan centraal. Een coach is misschien wel jouw 'stok achter de deur' om daadwerkelijk aan de slag te gaan met jouw ontwikkeling. Ze staat naast je, je kunt met haar sparren en overleggen over al jouw ontwikkelvraagstukken.

Wij bieden coaching na of naast een training aan, maar ook persoonlijk leiderschapsprogramma's inclusief coaching.

Studytube

Maakt jouw organisatie gebruik van het leerplatform van Studytube? Onze trainingen staan ook op Studytube. Je kan via jouw eigen organisatie onze trainingen aanvragen. 

ONZE KLANTEN & PARTNERS

bottom of page