top of page

SLIM werken met Outlook

Gratis proeverij

Een training eerst ervaren voordat je een keuze maakt? In mijn online academy staat een proeverij van mijn timemanagement trainingen. Gratis!

 

Met deze online proeverij kan je de inhoud van deze training ervaren.

Slim werken met Outlook.jpg

Er zijn duizenden boeken en artikelen geschreven over timemanagement en hoe je effectief kan werken en met je tijd kan omgaan.

In mijn timemanagement trainingen zie je hier een aantal zaken van terug, maar bovenal neem ik je mee in effectief werken vanuit mijn eigen ervaring.

 

Mijn ervaring heb ik opgedaan bij zowel profit als non-profit organisaties. In de back- office, sales, als leidinggevende, projectmanager en als trainer / coach. Altijd veel ballen in de lucht moeten houden en veel schakelen. Ook ik liep tegen het fenomeen tijd, werkdruk en chaos aan.

 

Ik noem mij zelf een Nomad worker. Een Nomad worker is niet afhankelijk van een vaste werkplek. Vanaf ongeveer 2000 werk ik met enige regelmaat op verschillende locaties en sinds ik fulltime ondernemer ben werk ik volledig vanuit huis of vanaf locatie als ik in-company trainingen geef.

Het zorgt bij mij voor meer focus en minder afleiding met als resultaat productiever te zijn.

 

Als Nomad worker is het handig dat je je (digitale) skills op orde hebt maar dat je ook slim kan plannen en organiseren. Naast mijn ervaring heb ik daar ook veel boeken over gelezen en diverse trainingen gevolgd. In mijn trainingen deel ik deze kennis graag met jou!

 

Gratis proeverij 'SLIM werken met Outlook'

Een training eerst ervaren voordat je een keuze maakt? In mijn online academy staat een proeverij van mijn timemanagement trainingen. Gratis! Met deze online proeverij kan je de inhoud van deze training ervaren.

 

Want jij wil toch ook af van die overvolle mailbox en gebrek aan focus? Jij wil toch ook niet meer dat jouw mailbox bepaald wat jij die dag gaat doen?

 

Met minder inspanning meer gedaan krijgen. Bespaar een half uur per dag met Outlook als jouw PA. 

 

Microsoft Outlook, het is een fantastisch programma, maar met een overdaad aan functies. Heel handig! Maar juist omdat het er zoveel zijn, ken je ze vast niet allemaal. In mijn timemanagement trainingen leer je de slimste en belangrijkste functies.

 

In deze proeverij volg je een paar modules uit mijn online training Slim werken met Outlook | Mail & Agenda. Gratis om uit te proberen. Fijn toch? Eerst kijken of het iets voor jou is voordat je het aanschaft?

 

Wil jij deze trainingen ervaren? Meld je hieronder aan. Je ontvangt van mij een toegangscode voor mijn online Academy en jij krijgt 2 maanden gratis toegang tot deze proeverij.

bottom of page