top of page

SLIM werken met Outlook

Timemanagement training - Opfristraining

Heb je al eens een training of workshop Outlook gevolgd?

En wil jij deze kennis weer eens opfrissen?

In 1,5 uur ben jij weer op de hoogte van de slimste en effectiefste manieren om met Outlook te werken.

Slim werken met Outlook.jpg

Er zijn duizenden boeken en artikelen geschreven over timemanagement en hoe je effectief kan werken en met je tijd kan omgaan.

In mijn timemanagement trainingen zie je hier een aantal zaken van terug, maar bovenal neem ik je mee in effectief werken vanuit mijn eigen ervaring.

 

Mijn ervaring heb ik opgedaan bij zowel profit als non-profit organisaties. In de back- office, sales, als leidinggevende, projectmanager en als trainer / coach. Altijd veel ballen in de lucht moeten houden en veel schakelen. Ook ik liep tegen het fenomeen tijd, werkdruk en chaos aan.

 

Ik noem mij zelf een Nomad worker. Een Nomad worker is niet afhankelijk van een vaste werkplek. Vanaf ongeveer 2000 werk ik met enige regelmaat op verschillende locaties en sinds ik fulltime ondernemer ben werk ik volledig vanuit huis of vanaf locatie als ik in-company trainingen geef.

Het zorgt bij mij voor meer focus en minder afleiding met als resultaat productiever te zijn.

 

Als Nomad worker is het handig dat je je (digitale) skills op orde hebt maar dat je ook slim kan plannen en organiseren. Naast mijn ervaring heb ik daar ook veel boeken over gelezen en diverse trainingen gevolgd. In mijn trainingen deel ik deze kennis graag met jou!

 

Opfristraining 'SLIM werken met Outlook'

Microsoft Outlook is een fantastisch programma, maar met een overdaad aan functies. Handig! Maar juist omdat het er zoveel zijn, ken je ze vast niet allemaal. In deze opfristraining van 1,5 uur kun jij alle vragen over Outlook aan mij stellen en leer ik jou nog handiger en slimmer met Outlook werken. Je krijgt toegang tot een digitaal naslagwerk waarin je de meest handige en slimme functionaliteiten van Outlook terug kan vinden.

De investering 

De investering in deze opfristraining SLIM werken met Outlook is 1,5 uur en € 250,00 (excl. btw) per persoon. Dit is inclusief een digitaal naslagwerk. De training wordt via MS Teams georganiseerd. Na aanmelding ontvang je van mij een link naar de bijeenkomst in MS Teams.

De training gaat ongeacht het aantal deelnemers altijd door!

In-company Opfris training SLIM werken met Outlook

Het is ook mogelijk deze training in-company te organiseren. Neem gerust contact met mij op.

Data groepstraining SLIM werken met Outlook | open inschrijving

bottom of page