SLIM werken met Outlook

Online timemanagement training

Ken jij alle ins en outs van Outlook? Heb je het idee dat je er niet alles uithaalt? Dat je SLIMMER kan werken met Outlook mail en Agenda? Start dan met deze online timemanagement training!

 

Met minder inspanning meer gedaan krijgen. Timemanagement anno nu!

 

Slim werken met Outlook.jpg

Er zijn duizenden boeken en artikelen geschreven over timemanagement en hoe je effectief kan werken en met je tijd kan omgaan.

In mijn timemanagement trainingen zie je hier een aantal zaken van terug, maar bovenal neem ik je mee in effectief werken vanuit mijn eigen ervaring.

 

Mijn ervaring heb ik opgedaan bij zowel profit als non-profit organisaties. In de back- office, sales, als leidinggevende, projectmanager en als trainer / coach. Altijd veel ballen in de lucht moeten houden en veel schakelen. Ook ik liep tegen het fenomeen tijd, werkdruk en chaos aan.

 

Ik noem mij zelf een Nomad worker. Een Nomad worker is niet afhankelijk van een vaste werkplek. Vanaf ongeveer 2000 werk ik met enige regelmaat op verschillende locaties en sinds ik fulltime ondernemer ben werk ik volledig vanuit huis of vanaf locatie als ik in-company trainingen geef.

Het zorgt bij mij voor meer focus en minder afleiding met als resultaat productiever te zijn.

 

Als Nomad worker is het handig dat je je (digitale) skills op orde hebt maar dat je ook slim kan plannen en organiseren. Naast mijn ervaring heb ik daar ook veel boeken over gelezen en diverse trainingen gevolgd. In mijn trainingen deel ik deze kennis graag met jou!

 

De online timemanagement training 'Slim werken met Outlook'

Microsoft Outlook is een fantastisch programma, maar met een overdaad aan functies. Handig! Maar juist omdat het er zoveel zijn, ken je ze vast niet allemaal. In deze training neem ik je stap voor stap mee in de belangrijkste en meest gebruikte functies van Outlook. Na de training laat jij Outlook voor jou werken! Jouw eigen PA.

Tijdens de training ga je direct zelf aan de slag met Outlook op jouw eigen computer. Je kan starten wanneer jij dat wil. Je kan de training volgend op elk moment van de dag. 

Je verlaat de training met een opgeruimde (en misschien wel met een lege/schone) mailbox en een heleboel praktische tips om slimmer te werken.

De online timemanagement training is opgebouwd uit 2 modules:

  • Slim werken met Outlook Mail

  • Slim werken met Outlook Agenda

De investering

De investering in deze online timemanagement training Slim werken met Outlook Online bedraagt € 199,00. (excl. btw)

Wil je naast de online training ook graag persoonlijke begeleiding, dat kan! Neem dan contact met mij op.