top of page

SLIM werken met Outlook

Timemanagement training

Ken jij alle ins en outs van Outlook? Heb je het idee dat je er niet alles uithaalt? Dat je SLIMMER kan werken met Outlook mail en Agenda? Schrijf je dan in voor deze timemanagement training!

 

Met minder inspanning meer gedaan krijgen. Timemanagement anno nu!

Slim werken met Outlook.jpg

Er zijn duizenden boeken en artikelen geschreven over timemanagement en hoe je effectief kan werken en met je tijd kan omgaan.

In mijn timemanagement trainingen zie je hier een aantal zaken van terug, maar bovenal neem ik je mee in effectief werken vanuit mijn eigen ervaring.

 

Mijn ervaring heb ik opgedaan bij zowel profit als non-profit organisaties. In de back- office, sales, als leidinggevende, projectmanager en als trainer / coach. Altijd veel ballen in de lucht moeten houden en veel schakelen. Ook ik liep tegen het fenomeen tijd, werkdruk en chaos aan.

 

Ik noem mij zelf een Nomad worker. Een Nomad worker is niet afhankelijk van een vaste werkplek. Vanaf ongeveer 2000 werk ik met enige regelmaat op verschillende locaties en sinds ik fulltime ondernemer ben werk ik volledig vanuit huis of vanaf locatie als ik in-company trainingen geef.

Het zorgt bij mij voor meer focus en minder afleiding met als resultaat productiever te zijn.

 

Als Nomad worker is het handig dat je je (digitale) skills op orde hebt maar dat je ook slim kan plannen en organiseren. Naast mijn ervaring heb ik daar ook veel boeken over gelezen en diverse trainingen gevolgd. In mijn trainingen deel ik deze kennis graag met jou!

 

Timemanagement training 'SLIM werken met Outlook'

Microsoft Outlook is een fantastisch programma, maar met een overdaad aan functies. Handig! Maar juist omdat het er zoveel zijn, ken je ze vast niet allemaal. In deze training neem ik je stap voor stap mee in de belangrijkste en meest gebruikte functies van Outlook. Na de training laat jij Outlook voor jou werken! Jouw eigen PA.

Tijdens de training ga je direct zelf aan de slag met Outlook op jouw eigen computer. 

Je verlaat de training met een opgeruimde (en misschien wel met een lege/schone) mailbox en een heleboel praktische tips om slimmer te werken.

Deze timemanagement training is opgebouwd uit 2 modules:

  • SLIM werken met Outlook Mail

  • SLIM werken met Outlook Agenda

Het resultaat

Door deze timemanagement training:​

  • Krijg je weer controle over jouw mailbox en agenda.

  • Leer je effectiever gebruik te maken van Microsoft Outlook.

  • Ga je met een lege inbox weer naar huis.

  • Ontvang je hierdoor 30 minuten meer tijd per dag.

Data groepstraining SLIM werken met Outlook | open inschrijving

 

 

 

 

De investering

Training SLIM werken met Outlook 

De investering in deze timemanagement training SLIM werken met Outlook is 1 dagdeel en € 430,00 (excl. btw) per persoon. 

In-company Training SLIM werken met Outlook

Het is ook mogelijk deze training in-company te organiseren. Neem gerust contact met mij op.

Coaching na(ast) jouw training

Je herkent het waarschijnlijk wel. Tijdens een training of workshop denk je ‘hier ga ik morgen direct mee aan de slag’. En dan is het morgen. De waan van alle dag komt voorbij. Hoe en wanneer ga je nu aan de slag met hetgeen je gisteren hebt geleerd?

Een coach helpt jou ook om na de training echt aan de slag te gaan. Een coach helpt jou het geleerde in de praktijk te brengen, met jou te sparren, ook wanneer het tegenzit. Wanneer in de praktijk blijkt dat wat je geleerd hebt toch wat lastiger in de praktijk is om te zetten. Een coach heeft alle aandacht tijdens een coaching voor jou. Jij en jouw persoonlijke leerdoel staan dan centraal.

 

Wil jij meer uit jouw trainingen halen, echt werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling? Start dan na een training met een persoonlijk coachingstraject. Steeds meer deelnemers aan mijn trainingen vragen om een aantal coaching sessies voor persoonlijke verdieping. En maken tijdens het coachingstraject de vertaling van de training naar hun persoonlijke situatie en manier van werken. 

 

Meer informatie over Coaching na(ast) jouw training vind je op mijn coachingspagina.

Wat klanten zeggen over deze training

 

" Katrien heeft mij geholpen Outlook te reorganiseren. Ik heb weer overzicht waardoor ik beter kan prioriteren. En heel belangrijk rust in mijn agenda en hoofd ik plan mijn taken en laat het los.

Reviews van klanten vind je hier >>>

bottom of page