top of page
Katrien Eggens Trainer en Coach

Katrien Eggens

Trainer & coach
Persoonlijke effectiviteit - Persoonlijk leiderschap - Team ontwikkeling

Katrien Eggens-ter Heide is een pragmatisch trainer, coach en business organizer. Voor persoonlijke effectiviteit, persoonlijk leiderschap en team ontwikkeling.


Ik heb bij  zowel profit als non-profit organisaties gewerkt. In de back- office, sales, als leidinggevende en als projectmanager. Altijd veel ballen in de lucht moeten houden en veel moeten schakelen.

Ook ik liep tegen het fenomeen tijd, werkdruk en chaos aan. Tijd om er iets aan te doen. Veel boeken hierover gelezen en trainingen gevolgd. Wat mij opviel is dat door alle boeken en trainingen een rode draad liep. Een rode draad van elimineren van afleiding, voldoende rust en een opgeruimde werkplek.
 
Maar hoe hou je dat vol, hoe plan je effectief, hoe elimineer je de afleiders. Voor een ieder is dat een andere route. Niet iedereen werkt op dezelfde wijze effectief. 


De basis van ons handelen zit in onze drijfveren, hoe we leven en met anderen omgaan. Waar we 's ochtends ons bed voor uit komen. In mijn trainingen komt dit terug. Geen one size fits all.

Certified BUTTONS Professional
HRM Profielen - certificaat DISC en drijfveren

Drijfveren professional


Ik ben certified BUTTONS professional en DISC- en drijfverenconsultant. In deze methodes staan drijfveren en gedragsstijlen centraal. Echt effectief werken vraagt een persoonlijke benadering.

Inmiddels heb ik veel mensen mogen begeleiden in het effectiever, georganiseerder en slimmer werken. Met een duurzaam resultaat! Veel deelnemers van mijn trainingen en coaching zeggen ‘Dit had ik veel eerder moeten doen’.

Wil jij ook meer overzicht, rust en werkgeluk? Plan dan online een vrijblijvend adviesgesprek met mij.

bottom of page