Katrien Eggens

Katrien Eggens Training & Organizing

Expert in timemanagement trainingen

 

Katrien Eggens Training & Organizing is een trainings- en coachingsorganisatie van Katrien Eggens-ter Heide.

 

Ik heb bij zowel profit als non-profit organisaties gewerkt. In de back- office, sales, als leidinggevende en als projectmanager. Altijd veel ballen in de lucht moeten houden en veel schakelen.

Ook ik liep tegen het fenomeen tijd, werkdruk en chaos aan. Tijd om er iets aan te doen. Veel boeken over timemanagement gelezen en trainingen timemanagement en diverse methoden gevolgd. Wat mij opviel is dat door alle boeken en trainingen een rode draad liep. Een rode draad van elimineren van afleiding, voldoende rust en een opgeruimde werkplek.

 

Maar hoe hou je dat vol, hoe plan je effectief, hoe elimineer je de afleiders. Dat heb ik in mijn training en coaching verwerkt. Inmiddels heb ik veel mensen mogen begeleiden in timemanagement en het effectiever, georganiseerder en slimmer werken. Met een duurzaam resultaat! Veel deelnemers van mijn timemanagement trainingen en coaching zeggen ‘Dit had ik veel eerder moeten doen’.  In de reviews lees je wat anderen van mij en mijn trainingen vinden. Daar ben ik uiteraard super trots op.

Wil jij ook effectiever en slimmer werken? Plan online een vrijblijvend adviesgesprek met mij.

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© 2021 Katrien Eggens Training & Organizing