Katrien Eggens

Katrien Eggens Training & Organizing

Expert in timemanagement trainingen

 

Persoonlijke- en teamontwikkeling. Effectief werken.

Katrien Eggens Training & Organizing is een trainings- en coachingsorganisatie van Katrien Eggens-ter Heide.
Ik heb bij  zowel profit als non-profit organisaties gewerkt. In de back- office, sales, als leidinggevende en als projectmanager. Altijd veel ballen in de lucht moeten houden en veel moeten schakelen.

Ook ik liep tegen het fenomeen tijd, werkdruk en chaos aan. Tijd om er iets aan te doen. Veel boeken hierover gelezen en trainingen gevolgd. Wat mij opviel is dat door alle boeken en trainingen een rode draad liep. Een rode draad van elimineren van afleiding, voldoende rust en een opgeruimde werkplek.
 
Maar hoe hou je dat vol, hoe plan je effectief, hoe elimineer je de afleiders. Voor een ieder is dat een andere route. Niet iedereen werkt op dezelfde wijze effectief. 


De basis van ons handelen zit in onze drijfveren, hoe we leven en met anderen omgaan. Waar we 's ochtends ons bed voor uit komen. In mijn trainingen komt dit terug. Geen one size fits all.

Certified BUTTONS Professional.jpg
HRM Profielen - certificaat DISC en drijfveren.png

Drijfveren professional


Ik ben certified BUTTONS professional en DISC- en drijfverenconsultant. In deze methodes staan drijfveren en gedragsstijlen centraal. Echt effectief werken vraagt een persoonlijke benadering.

Inmiddels heb ik veel mensen mogen begeleiden in het effectiever, georganiseerder en slimmer werken. Met een duurzaam resultaat! Veel deelnemers van mijn trainingen en coaching zeggen ‘Dit had ik veel eerder moeten doen’.

Wil jij ook effectiever en slimmer werken? Plan online een vrijblijvend adviesgesprek met mij.