top of page

Effectief werken & Outlook

Online timemanagement training

Heb jij een overvolle mailbox? Stapels werk op je bureau, taken en acties die al langere tijd wachten op afwikkeling? Tijdgebrek, geen idee meer wat je wanneer moet oppakken en afwikkelen? Constant onderbrekingen, telefoontjes, collega’s met vragen, klanten die wachten op jouw antwoord?

Voorkom een burn-out!

Krijg je werk en leven weer onder controle! Meer overzicht en rust in je werk maar ook in jouw hoofd! 

Aandachtsmanagement

Het gaat niet om tijd maar om aandacht

Do More online training effectief werken

Er zijn duizenden boeken en artikelen geschreven over timemanagement en hoe je effectief kan werken en met je tijd kan omgaan.

In mijn timemanagement trainingen zie je hier een aantal zaken van terug, maar bovenal neem ik je mee in effectief werken vanuit mijn eigen ervaring.

 

Mijn ervaring heb ik opgedaan bij zowel profit als non-profit organisaties. In de back- office, sales, als leidinggevende, projectmanager en als trainer / coach. Altijd veel ballen in de lucht moeten houden en veel schakelen. Ook ik liep tegen het fenomeen tijd, werkdruk en chaos aan.

 

Ik noem mij zelf een Nomad worker. Een Nomad worker is niet afhankelijk van een vaste werkplek. Vanaf ongeveer 2000 werk ik met enige regelmaat op verschillende locaties en sinds ik fulltime ondernemer ben werk ik volledig vanuit huis of vanaf locatie als ik in-company trainingen geef.

Het zorgt bij mij voor meer focus en minder afleiding met als resultaat productiever te zijn.

 

Als Nomad worker is het handig dat je je (digitale) skills op orde hebt maar dat je ook slim kan plannen en organiseren. Naast mijn ervaring heb ik daar ook veel boeken over gelezen en diverse trainingen gevolgd. In mijn trainingen deel ik deze kennis graag met jou!

 

Timemanagement training Effectief werken & Outlook Online

Met deze online training in de Katrien Eggens Online Academy, ga je aan de slag om meer grip te krijgen op jouw dagelijks werk. Je brengt jouw belangrijkste taken in beeld, je leert keuzes maken en effectiever te werken & Outlook.

Je gaat meer rust en overzicht in je werk en in je hoofd vinden. Meer invloed hebben op alle dagelijkse onderbrekingen en effectiever gebruik maken van Outlook. ​

Tijdens de online training ga je direct zelf aan de slag met Outlook op jouw eigen computer. Je kan starten wanneer jij dat wil. Je kan de training volgen op elk moment van de dag. Mocht je vragen hebben kun je mij uiteraard bellen, mailen, of een aantal persoonlijke coachingsmomenten bij de training boeken.

Je verlaat de training met een opgeruimde (en misschien wel met een lege/schone) mailbox en een heleboel praktische tips om effectiever te werken.

De online timemanagement training is opgebouwd uit 3 modules:

  • Effectief werken

  • Effectief werken met Outlook Agenda

  • Effectief werken met Outlook Mail

Het resultaat

Door deze timemanagement training:

  • Ervaar je meer rust en overzicht in je werk.

  • Ervaar je meer rust en overzicht in je hoofd, een opgeruimd hoofd in een overvolle wereld.

  • Ervaar je minder stress.

  • Krijg je weer controle over jouw dagelijks werk.

  • Leer je effectiever gebruik te maken van Microsoft Outlook.

  • Ga je met een lege inbox weer naar huis.

  • Ontvang je hierdoor 30 minuten meer tijd per dag.

De investering

De investering in de timemanagement training Effectief werken & Outlook Online bedraagt € 300,00 (excl. btw).

Vanaf het moment van inschrijven heb je een half jaar toegang tot deze training in de Katrien Eggens Online Academy.

Wil je naast de online training ook graag persoonlijke begeleiding, dat kan! Neem contact met mij op of boek de training 'Timemanagement Outlook met persoonlijke begeleiding'.

 

Wat klanten zeggen over deze training

Handig om te verwijzen naar de briefpost van 'vroeger'. Die laat je inderdaad ook niet zomaar op de deurmat verstoffen. Waarom dan wel de geopende en ongeopende post in je Postvak In laten zitten. Ik kijk er ineens anders naar 😊

Organiseer je mailbox leeg: je mail organiseren klinkt sowieso aantrekkelijk. Herkenbaar is dat het te vol staat met onbelangrijke dingen, waardoor je misschien juist wel snel over belangrijke dingen heen leest.

Laatjes in je mailbox: Errrug duidelijk!

Ik herken mijzelf erin, dat ik graag van mapjes in mapjes in mapjes houd. Alles geordend etc. Maar dat is in de mailbox inderdaad niet zo heel handig. De 4-mapjes die benoemd worden (actie, archief, ter info en wachten op antwoord) zijn zeer duidelijk!

Ik denk dat hier veel voordeel uit gehaald kan worden voor veel mensen!

Meer reviews van klanten vind je hier>>>

bottom of page