top of page

Effectief werken & Outlook
Timemanagement training

Heb jij een overvolle mailbox? Stapels werk op je bureau, taken en acties die al langere tijd wachten op afwikkeling? Tijdgebrek, geen idee meer wat je wanneer moet oppakken en afwikkelen? Constant onderbrekingen, telefoontjes, collega’s met vragen, klanten die wachten op jouw antwoord?

Voorkom een burn-out!

Krijg je werk en leven weer onder controle! Meer overzicht en rust in je werk maar ook in jouw hoofd! 

Aandachtsmanagement
Het gaat niet om tijd maar om aandacht

Do More online training effectief werken

Er zijn duizenden boeken en artikelen geschreven over timemanagement en hoe je effectief kan werken en met je tijd kan omgaan.

In mijn timemanagement trainingen zie je hier een aantal zaken van terug, maar bovenal neem ik je mee in effectief werken vanuit mijn eigen ervaring.

 

Mijn ervaring heb ik opgedaan bij zowel profit als non-profit organisaties. In de back- office, sales, als leidinggevende, projectmanager en als trainer / coach. Altijd veel ballen in de lucht moeten houden en veel schakelen. Ook ik liep tegen het fenomeen tijd, werkdruk en chaos aan.

 

Ik noem mij zelf een Nomad worker. Een Nomad worker is niet afhankelijk van een vaste werkplek. Vanaf ongeveer 2000 werk ik met enige regelmaat op verschillende locaties en sinds ik fulltime ondernemer ben werk ik volledig vanuit huis of vanaf locatie als ik in-company trainingen geef.

Het zorgt bij mij voor meer focus en minder afleiding met als resultaat productiever te zijn.

 

Als Nomad worker is het handig dat je je (digitale) skills op orde hebt maar dat je ook slim kan plannen en organiseren. Naast mijn ervaring heb ik daar ook veel boeken over gelezen en diverse trainingen gevolgd. In mijn trainingen deel ik deze kennis graag met jou!

 

Timemanagement training Effectief werken & Outlook

Met deze training ga je aan de slag om meer grip te krijgen op jouw dagelijks werk. Je brengt jouw belangrijkste taken in beeld, je leert keuzes maken en effectiever te werken met Outlook.

Je gaat meer rust en overzicht in je werk en in je hoofd vinden. Meer invloed hebben op alle dagelijkse onderbrekingen en effectiever gebruik maken van Outlook. ​

Tijdens de training ga je direct zelf aan de slag met Outlook op jouw eigen computer.

Je verlaat de training met een opgeruimde (en misschien wel met een lege/schone) mailbox en een heleboel praktische tips om effectiever te werken.

Deze timemanagement training is opgebouwd uit 3 modules:

  • Effectief werken

  • Effectief werken met Outlook Agenda

  • Effectief werken met Outlook Mail

Het resultaat

Door deze timemanagement training:

  • Ervaar je meer rust en overzicht in je werk.

  • Ervaar je meer rust en overzicht in je hoofd, een opgeruimd hoofd in een overvolle wereld.

  • Ervaar je minder stress.

  • Krijg je weer controle over jouw dagelijks werk.

  • Leer je effectiever gebruik te maken van Microsoft Outlook.

  • Ga je met een lege inbox weer naar huis.

  • Ontvang je hierdoor 30 minuten meer tijd per dag.

Data training Timemanagement Effectief werken & Outlook | open inschrijving

 

 

 

 

 

De investering

Training Effectief werken & Outlook 

De investering in deze timemanagement training Effectief werken & Outlook is 1 dag en € 555,00 (excl. btw) per persoon. Deze training wordt gegeven in kleine groepen van maximaal 8 deelnemers. 

In-company Training Effectief werken & Outlook

Het is ook mogelijk deze training in-company te organiseren. Neem gerust contact met mij op.

Coaching na(ast) jouw training

Je herkent het waarschijnlijk wel. Tijdens een training of workshop denk je ‘hier ga ik morgen direct mee aan de slag’. En dan is het morgen. De waan van alle dag komt voorbij. Hoe en wanneer ga je nu aan de slag met hetgeen je gisteren hebt geleerd?

 

Een coach helpt jou ook om na de training echt aan de slag te gaan. Een coach helpt jou het geleerde in de praktijk te brengen, met jou te sparren, ook wanneer het tegenzit. Wanneer in de praktijk blijkt dat wat je geleerd hebt toch wat lastiger in de praktijk is om te zetten. Een coach heeft alle aandacht tijdens een coaching voor jou. Jij en jouw persoonlijke leerdoel staan dan centraal.

 

Wil jij meer uit jouw trainingen halen, echt werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling? Start dan na een training met een persoonlijk coachingstraject. Steeds meer deelnemers aan mijn trainingen vragen om een aantal coaching sessies voor persoonlijke verdieping. En maken tijdens het coachingstraject de vertaling van de training naar hun persoonlijke situatie en manier van werken. 

Meer informatie over Coaching na(ast) jouw training vind je op mijn coachingspagina.

Wat klanten zeggen over deze training

Afgelopen week heb ik samen met een aantal collega secretaresses de training Effectief werken van Katrien Eggens Training & Organizing gevolgd.

 

Katrien heeft haar training slim samengesteld met aandacht voor de theorie én de praktijk. Met haar prettige manier van uitleggen en doordat er voldoende ruimte is om ook de persoonlijke leerdoelen te behandelen vind ik het een zeer leerzame en efficiënte training.

 

Persoonlijk was ik erg benieuwd of er, voor mij, nog verborgen toepassingen te ontdekken waren in deel 2 'Effectief Werken met Outlook'. Per slot van rekening werk ik al jaren dagelijks met dit programma.

Daarin werd ik niet teleurgesteld. Integendeel zelfs, voordat de training officieel was begonnen had ik de eerste twee tips al binnen!

 

En de volgende dag al kreeg ik enthousiaste berichten van collega's die al voortvarend met het geleerde aan de slag waren gegaan.

Meer reviews van klanten vind je hier>>>

bottom of page