two-women-using-on-black-laptop-computer

Persoonlijke & teamcoaching

De coaching

Sterker door hulp te vragen

 

Wat ben ik blij dat ik alweer zoveel jaar geleden de stap heb durven zetten om kwetsbaar te zijn en een coach te zoeken toen ik wel een steuntje in mijn rug kon gebruiken. Dat steuntje in de rug en die spiegel, die ben ik nu zelf als coach! Omdat ik heilig geloof dat je sterker wordt als je hulp durft te vragen, dat je kracht ligt in het herkennen en erkennen van je grenzen, zodat je jouw eigen plek in de wereld kunt innemen en op jouw beurt weer een lichtend voorbeeld voor anderen kunt zijn.

 

Wat bieden wij

Wij bieden een steuntje in de rug, zowel persoonlijk als voor het hele team. 

De instrumenten die wij bij deze coaching sessies inzetten zijn onder andere de 7 eigenschappen van Stephen R. Covey, de BUTTONS drijfveren methode en de DISC gedragsstijlen.

De coaching kan zowel fysiek als online plaatsvinden.

Wat is het resultaat

Je staat sterker in je schoenen, je weet waar je heen wilt, functioneert individueel en als team beter zodat je met meer plezier en makkelijker je resultaten haalt.

Wat is de investering 

Persoonlijke coaching​

Behoeftepeiling doen wij in de gratis intake. Dan bepalen we samen de duur en frequentie van de coaching. Ook stemmen we dan de vorm en locatie van de coaching af.

€ 55,00 per sessie (30 minuten) *)

€ 500,00 voor 10 sessies (10 x 30 minuten) *)

*)Prijzen excl. btw, reis- en verblijfskosten en materialen

Teamcoaching

Teamcoaching is altijd maatwerk. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden, wensen en de prijs.

De coaches

De coaches zijn Katrien Eggens-ter Heide en Sonja Jaarsma-Lebbink. Wij hebben een ruime ervaring in het bedrijfsleven, in het geven van trainingen én in het coachen van de doelgroep jonge professionals. We worden gedreven door persoonlijke groei en zoeken altijd naar hoe het beter kan. Onze nuchtere noordelijke opvoeding en kijk houdt ons met beide benen op de grond.