top of page

Coaching

Coaching na(ast) jouw training

Je herkent het waarschijnlijk wel. Tijdens een training of workshop denk je ‘hier ga ik morgen direct mee aan de slag’. En dan is het morgen. De waan van alle dag komt voorbij.

 

Hoe en wanneer ga je nu aan de slag met hetgeen je gisteren hebt geleerd?

Coach.jpg

Waarom een coach?

Een coach helpt jou ook om na de training echt aan de slag te gaan. Een coach helpt jou het geleerde in de praktijk te brengen, met jou te sparren, ook wanneer het tegenzit. Wanneer in de praktijk blijkt dat wat je geleerd hebt toch wat lastiger in de praktijk is om te zetten. Een coach heeft alle aandacht tijdens een coaching voor jou. Jij en jouw persoonlijke leerdoel staan dan centraal.

 

Coaching na(ast) jouw training

Wil jij meer uit jouw trainingen halen, echt werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling? Start dan na een training met een persoonlijk coachingstraject. Steeds meer deelnemers aan mijn trainingen vragen om een aantal coaching sessies voor persoonlijke verdieping. En maken tijdens het coachingstraject de vertaling van de training naar hun persoonlijke situatie en manier van werken. 

Het resultaat

Door coaching​

  • Weet je in een kortere tijd meer resultaat uit jouw training te halen.

  • Werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

  • Haal jij jouw persoonlijke leerdoelen.

Het is toch zonde dat je de energie, tijd en geld die je in een training steekt niet ten volle benut?

De investering

Coaching na(ast) jouw training via Teams

De investering in deze persoonlijke coaching na(ast) jouw training is € 440,00 (excl. btw) voor 3 coaching sessies van 1 uur via Teams.

Werkplek coaching na(ast) jouw training 

Deze coaching kan ook plaatsvinden bij jou op jouw werkplek. Dan kom ik 2 uur bij jou op locatie en plannen we 1 uur via Teams.

De investering van deze werkplekcoaching is € 545,00 (excl. btw en reis- en locatiekosten).

Coaching In-company 

Deze coaching na(ast) jouw training is ook mogelijk na een in-company groepstraining. Neem hiervoor gerust contact met mij op.

Quotes van deelnemers

‘Wat ben ik blij dat ik na de training nog een paar keer een beroep op Katrien kon doen, zij dacht echt met mij mee om mijn werk zo te organiseren dat het voor mij werkt.’

----- < > -----

 

‘Na 3 sessies is mijn taken-, mail- en agendasysteem zo ingericht dat ik de rust vind in mijn werk die ik zo hard nodig had. Een half uur per dag besparen kan echt!’

 

----- < > -----

‘De coaching sessies met Katrien werken als een ‘stok achter de deur’ om echt na de training met timemanagement aan de slag te gaan. Ik heb er nu veel meer uitgehaald.’

 

----- < > -----

‘De rust die Katrien uitstraalt en heeft tijdens de coaching sessies is heerlijk. Ik voelde mij bij haar op mijn gemak en zij had alle tijd en rust om mij in mijn eigen tempo te begeleiden.’

Wat klanten zeggen over coaching

 

"Katrien creëert goede en prettige settingen. Haar werkwijze geeft vertrouwen. Ze weet goed te coachen en te reflecteren.


Met een aantal praktische methoden en een open aanpak heeft Katrien mijn bewustwording over 'mijn eigen ik' doen vergroten.

Reviews van klanten vind je hier >>>

bottom of page