Ambassadeurs - dat zijn we toch allemaal?

Beste jonge professionals, oud-deelnemers van onze Masterclass Talentontwikkeling. Jullie zijn onze belangrijkste ambassadeurs en wij roepen daarom jullie hulp in.

 

Wij hebben geprobeerd jullie met veel enthousiasme een stukje verder te helpen in jullie ontwikkeling en daar gelukkig ook heel goede evaluaties op ontvangen. Nu willen wij jullie vragen ons een stukje verder te helpen bij het laten groeien van ons netwerk.

Het afgelopen jaar hebben wij ons met name op HR-professionals gericht, dat is een weg van de lange adem! Als jullie mensen weten voor wie de Masterclass ook heel goed zou zijn, zouden jullie onze naam dan door willen geven en beter nog hen met ons in contact willen brengen?

Als dit onderwerp bij jullie organisatie heel erg speelt, zouden jullie ons dan in contact willen brengen met de verantwoordelijke leidinggevende of opleidingsmanager?

 

Terugkomborrel

Wij willen ook graag van jullie weten waar jullie nog meer behoefte aan hebben en organiseren daarom speciaal voor jullie een gezellige terugkomborrel op donderdagavond 7 november in Utrecht (exacte locatie volgt).

 

Tijdens deze avond horen wij graag hoe het met jullie gaat, wat de Masterclass jullie heeft gebracht en horen we ook waar jullie nog meer behoefte aan hebben. Deze avond presenteren wij uiteraard jullie ons nieuwe programma voor 2020. 

Wil je ons voor 1 november laten weten of je hierbij kunt zijn en welk onderwerp/thema aan de orde moet komen? De avond gaat door bij minimaal 10 personen, de kosten per persoon zijn € 25,00. Als jij of één van je collega’s in 2020 bij een ons een training boekt, dan brengen wij deze kosten in mindering op de cursusprijs.

Sonja: 06 55 98 03 88 | sonja@jaarsmalebbink.nl

Katrien: 06 14 64 69 95 | info@katrieneggens.nl

Please reload