Verkort programma

Talent Ontwikkeling Young Professionals

Young_Professionals klein.jpeg

Verkort programma Talent Ontwikkeling Young Professionals

Het verkort programma Talent Ontwikkeling voor Young Professionals is een trainingsprogramma van 3 modules verspreid over 3 dagen.

  • Module Persoonlijke ontwikkeling

  • Module Communicatie

  • Module Persoonlijke effectiviteit

Dit verkorte programma is een verdieping van de Masterclass Talent Ontwikkeling Young Professionals maar minder diepgaand dan het uitgebreide programma Talent Ontwikkel Young Professionals.

Jij gaat vooral aan de slag met jouw ontwikkeling, wij zorgen voor de ondersteuning, de theorie, de tools en onze jarenlange ervaring waar je eindeloos uit mag putten en gebruik van mag maken.

 

Investering

De investering in dit programma bedraagt € 1.195,=  excl. BTW per deelnemer, maar inclusief materialen en koffie en thee en lunch. De training vindt plaats op een locatie centraal in Nederland. 

De trainers

De trainers zijn Katrien Eggens-ter Heide en Sonja Jaarsma-Lebbink. Wij hebben een ruime ervaring in het bedrijfsleven, in het geven van trainingen én met de doelgroep van jonge professionals. We worden gedreven door persoonlijke groei en zoeken altijd naar hoe het beter kan. Onze nuchtere noordelijke opvoeding en kijk houdt ons met beide benen op de grond.

Omdat we persoonlijke aandacht heel belangrijk vinden, geven we de training samen in kleine groepen van maximaal 10 deelnemers.                                                                                                

Meer weten of wil je je aanmelden? Klik op dan onderstaande contact button. 

Please reload