Masterclass Talent Ontwikkeling Young Professionals

Leer je zelf nog beter kennen en ga meters maken met jouw carrière.

Veel geleerd tijdens je opleiding? Met de kennis zit het wel goed! Maar je merkt dat de overgang van studie naar werk toch wel erg groot is.

Je voelt je onzeker over de gang van zaken in het bedrijf. Mag je na je inwerkperiode nog steeds vragen stellen? Hoe kun je je mening stevig onderbouwd neerzetten, zonder als betweter over te komen?

Programma Talent Ontwikkeling Young Professionals

Het Programma Talent Ontwikkeling voor Young Professionals is een totaalprogramma in 3 modules persoonlijke ontwikkeling, communicatie en persoonlijke effectiviteit. De opleiding wordt in 8 dagen gegeven verspreid over 4 maanden. 

In deze training maken wij gebruik van de 8 eigenschappen van Covey, persoonlijk leiderschap vanuit drijfveren (programma’s van DISC en My Buttons) en het Business Model You!

Verkort programma Talent Ontwikkeling Young Professionals

Het verkort programma Talent Ontwikkeling voor Young Professionals is een trainingsprogramma van 3 modules persoonlijke ontwikkeling, communicatie en persoonlijke effectiviteit verspreid over 3 dagen.

Dit verkorte programma is een verdieping van de Masterclass Talent Ontwikkeling Young Professionals maar minder diepgaand dan het uitgebreide programma Talent Ontwikkel Young Professionals.

Workshop Leidinggeven aan Young Professionals

Workshop Leidinggeven aan Young Professionals

Vaak krijgen wij de vraag 'Hoe communiceer je met Young Professionals?'

Hoe kun je ze helpen om zo snel mogelijk in de organisatie hun plek te vinden. De Young Professionals bieden wij al een Masterclass en Talent Programma aan. Met deze gratis proeverij bieden wij de HR Professionals en Leidinggevenden handvatten om deze jonge talenten beter te begrijpen, te ondersteunen en te behouden voor de organisatie.

Please reload