Meer grip op je dagelijks werk

Aandachtmanagement - Het gaat niet om tijd, maar om aandacht

Kies met volle aandacht dat te doen waar je op dat moment voor kiest. Ik help je met de controle over jouw werk en het maken van keuzes in jouw werk. 

Werkplekcoaching

Gun je zelf rust, overzicht en een zero inbox!

Een overvolle mailbox, het overzicht kwijt, stapels op jouw bureau, taken en acties die al langere tijd wachten op afwikkeling? Kies dan voor deze individuele werkplekcoaching!

Masterclass Talent Ontwikkeling Young Professionals

Leer je zelf nog beter kennen en ga meters maken met jouw carrière.

Veel geleerd tijdens je opleiding? Met de kennis zit het wel goed! Maar je merkt dat de overgang van studie naar werk toch wel erg groot is.

Je voelt je onzeker over de gang van zaken in het bedrijf. Mag je na je inwerkperiode nog steeds vragen stellen? Hoe kun je je mening stevig onderbouwd neerzetten, zonder als betweter over te komen? Hoe ga je efficiënt met je tijd en energie om? Hoe kun je verder groeien en in welke richting dan? 

Workshop Leidinggeven aan Young Professionals

Workshop Leidinggeven aan Young Professionals

Vaak krijgen wij de vraag 'Hoe communiceer je met Young Professionals?'

Hoe kun je ze helpen om zo snel mogelijk in de organisatie hun plek te vinden. De Young Professionals bieden wij al een Masterclass en Talent Programma aan. Met deze gratis proeverij bieden wij de HR Professionals en Leidinggevenden handvatten om deze jonge talenten beter te begrijpen, te ondersteunen en te behouden voor de organisatie.

Slimmer samenwerken met OneNote

Slim werken is optimaal gebruiken van jouw gereedschap.

In OneNote kun je super slim samenwerken met jouw collega's! OneNote is een slim digitaal notitieblok, handig te gebruiken vanuit Outlook en alle andere Microsoft toepassingen.

DISC Gedragsstijlen & Drijfveren

Hoe goed ken jij jezelf?

Hoe beter jij jezelf kent, hoe bewuster jij je bent van het effect van jouw gedrag in contact met anderen en wat jouw motivatie is om de dingen te doen waarom je ze doet.

Belastingvoordeel Particulieren

Betaal jij jouw opleiding of training zelf?​

Je kunt kosten voor een opleiding die aansluit bij je beroep of toekomstige beroep in 2020 nog onder voorwaarden, aftrekken van de belasting. Onder studiekosten vallen onder meer lesgeld en studieboeken. Het belastingvoordeel kan flink oplopen.

Please reload