Beoordeling training Effectief werken met Outlook

*****

Het meest waardevolle wat ik in deze training heb geleerd is rust creëren voor mezelf door middel van anders werken met outlook 

Het resultaat van deze training is dat ik meer rust heb tijdens het werk waardoor ik effectiever werk.

November 2019

Jetske Kraan, Verzekeringsarts

Beoordeling training Effectief werken met Outlook

*****

Prettige sfeer en praktische tips! Het meest waardevolle wat ik heb ervaren in deze training is de bevestiging van mijn manier van werken en wat praktische dingen. Het resultaat van deze training is dat ik nog iets meer georganiseerd ga werken.

November 2019

Diane van Herk, Arbeidsdeskundige

Beoordeling training Effectief werken met Outlook

*****

Groepstraining was informatief en prettig. Zo hoor je ook wat  collega's voor vragen hebben en wat ze willen leren. De Individuele training was heel leerzaam.

Ik heb heel veel handige tips en handige dingen geleerd. Een paar handige dingen heb ik kunnen toepassen op mijn werk/computer.

November 2019

Loan Tran, Procesbegeleider

Beoordeling training Effectief werken met Outlook

*****

Ik vind de groepstraining net iets te algemeen als je al bekend bent met het systeem. Misschien wat meer inhoudelijk ingaan op struikelblokken. 

Het meest waardevolle wat ik geleerd heb tijdens deze training is de hoeveelheid mail bijhouden en archiveren, het resultaat hiervan op mijn werk is meer overzicht.

Oktober 2019

Priscilla Neves, Teamondersteuner

Beoordeling training Effectief werken met Outlook

*****

Ik vond het een zeer effectieve en leerzame training. Het meest waardevolle wat ik geleerd heb is overzicht hebben in mijn agenda en mailbox.

Het resultaat hiervan op mijn werk is dat ik veel meer rust en orde heb!

Oktober 2019

Fatma Erdogan, Teamondersteuner

Beoordeling training Effectief werken met Outlook

*****

Heel fijn om meer te leren over de mogelijkheden van Outlook. Zeker de individuele training was fijn om adviezen te krijgen die echt voor mijn persoonlijke situatie zinvol zijn. Het meest waardevolle wat ik in deze training geleerd heb is het persoonlijke advies om meer structuur in mijn werkplanning aan te brengen en daardoor meer overzicht te houden.

 

Het resultaat een leeg postvak In! Heerlijk, alleen dat al geeft meer rust. Meer structuur in mijn week en ik laat met niet meer leiden door de 'waan van de dag' en de mails die binnenkomen. 

Oktober 2019

Marjan van Rookhuizen, Arbeidsdeskundige

Beoordeling training Effectief werken met Outlook

*****

Zeer klantgericht, flexibel en vriendelijk. Wat ik geleerd heb: Mappen opheffen, archief gebruiken en zoeken in Postvak In bij submappen. Het resultaat hiervan op mijn werk: Nog effectiever werken met Outlook, levert tijd op.

Oktober 2019

Anoniem, Sociaal Medisch Verpleegkundige

Beoordeling training SLIM & Effectief werken

*****

Het meest waardevolle wat ik heb geleerd is dat er heel veel mogelijk is met Outlook

April 2019

Aynsca Garia, Teamondersteuner

Beoordeling training SLIM & Effectief werken

*****

Het meest waardevolle wat ik heb geleerd in de 

training en coaching is het gebruik en omgaan met Outlook. De mails, KCC mails (gemeenschappelijke mailboxen) zijn nu beter zichtbaar. Functioneel.

Maart 2019

Mylène Verhage, Teamondersteuner

Beoordeling training SLIM & Effectief werken

*****

Het meest waardevol wat ik tijdens de training heb geleerd is handiger gebruik van outlook mbt agenda functies en opslag en zoek functies.

Dacht dat ik al veel kon met outlook maar  heb weer veel handiger gebruik leren maken  van outlook.

Januari 2019

Peter Gabeler, Adviseur Verzekeringsarts

Heb jij een overvolle mailbox? Stapels op je bureau, taken en acties die al langere tijd wachten op afwikkeling? Weet je niet meer waar je je documenten kan vinden? Ik ben zelf behoorlijk gestructureerd en werk met taken en mappen in outlook en dacht dat ik optimaal gebruik maakte van de mogelijkheden. In het kader van SLIMwerken heb ik een training van Katrien Eggens-ter Heide gehad en een individuele werkplek begeleiding en kwam tot de conclusie dat ik nog SLIMmer kon werken. Heb je behoefte aan rust en overzicht in je taken, mail en documenten. Kijk eens op katrieneggens.nl of benader haar via linkedin.

(bron Linkedin)

 

December 2018

Dennis Kreeftmeijer | Manager SMZ

Beoordeling training SLIM & Effectief werken

*****

Goede tips om minder stress te ervaren op het werk. Slimmer gebruik te maken van mijn ondersteunende secretaresse en extra tijd te blokkeren voor en na mijn vakantie om overzicht te houden. Tips en tricks om de e-mails overzichtelijk te houden. Het resultaat is dat ik minder stress ervaar.​

November 2018

Anoniem | Arbeidsdeskundige

Beoordeling training SLIM & Effectief werken

*****

Zeer waardevolle training. Ik ben zeker tevreden over de uitkomst. Met simpele wijzigingen in mijn handelen ervaar ik ruimte en daarmee overzicht en rust​. Dit heb ik met name in de 1 op 1 sessie geleerd.

Het meest waardevolle is de bewustwording wat via de mail en wat niet. Hoe werk ik goed met taken en hoe zorg ik dat dagelijks mijn mail is bijgehouden. Ruimte creëren in mijn agenda. Met het gevoel dat het helemaal is toegesneden op hoe ik graag werk ook in samenwerking met het secretariaat.

November 2018

Anoniem | Manager

Beoordeling training SLIM & Effectief werken

*****

Het efficiënt gebruiken van het office pakket, met name het efficiënt organiseren van Outlook, het gebruiken van de uitgebreide zoekfuncties in het programma en de combinatie met OneNote. Dit zal gegarandeerd resulteren in tijdswinst en minder papiergebruik. 

November 2018

Mathijs Duijs | Reïntegratie begeleider

Beoordeling training SLIM & Effectief werken

*****

Het meest waardevolle wat ik in deze training heb geleerd is dat je niet geleefd hoeft te worden door je mails.

 

Door de persoonlijke benadering kun je je Outlook helemaal inrichten zoals dat het beste bij je past. Nu word ik beduidend minder afgeleid door inkomende mails omdat ik de signaleringen heb uitgezet. Ook het systeem van alleen maar aandacht te besteden aan ongelezen mails werkt voor mij heel goed.

Oktober 2018

Anoniem | Procesbegeleider

Beoordeling training SLIM & Effectief werken

*****

Meer halen uit beheer e-mails / beter en overzichtelijke taakbeheer / onbekende mogelijkheden ontdekt.

Oktober 2018

Anoniem | Verzekeringsarts

Beoordeling training SLIM & Effectief werken

*****

Beter en efficiënter gebruik maken van de mogelijkheden van Outlook (agenda, mappen, regels etc).

 

Werk hierdoor nog sneller en overzichtelijk.

Oktober 2018

Valter Palumbo | Arbeidsdeskundige

Beoordeling training Grip op je dagelijks werk

*****

Prima trainer met een groot enthousiasme.

 

Verwachting om meer uit Outlook te halen is meer dan gelukt.

April 2018

Paul Maas | Procesbegeleider

Beoordeling training Grip op je dagelijks werk

*****

Leuke mix van gezamenlijk en individueel. Enthousiaste trainer en leuk dat zij ook openstaat om zelf nog dingen te leren.

Ik hoopte op veel praktisch toepasbare tips en dit is waargemaakt. Ik merkte meteen positief effect in de praktijk. 

April 2018

Anoniem

Beoordeling training Effectief werken met Outlook

*****

Voldoende aandacht voor vragen.  De persoonlijke aandacht die ik tijdens de individuele training heb gehad heeft mij goed op weg geholpen, ik pluk hier dagelijks de vruchten van. 

Het meest waardevolle voor mij tijdens deze training was dat de e-mails die binnen komen en niet gelijk afgehandeld hoeven te worden, als een taak kan invoeren. Deze werkwijze levert mij veel tijdswinst op. Doordat ik nu geen overvolle mailbox heb voorkom ik dat ik 2 keer hetzelfde mailtje lees.

Het resultaat van deze training is dat ik veel efficiënter met mijn mailbox om ga.

November 2019

Henriëtte te Buck, Re-integratiebegeleider

Beoordeling training Effectief werken met Outlook

*****

Door mijn functie werk ik heel veel met outlook. De groepstraining bood voor mij geen nieuwe inzichten. Vond het wel leuk te zien hoe mijn collega's reageerde op het maken van een uitnodiging of een contactpersonenlijst. Blijkt wel dat niet alles vanzelfsprekend is.

 

De individuele training was top!. Vele handige tips en tricks welke in praktijk bruikbaar zijn en die ik nu toepas.

Leuk hoe je mij triggerde met de vragen waarom ik bepaalde dingen op een bepaalde manier doe, Gaf nieuwe inzichten dat het ook anders kan en sneller.! 

November 2019

Nicole de Does, Secretaresse

Beoordeling training Effectief werken met Outlook

*****

Duidelijk, overzichtelijk en vriendelijk. Open voor vragen. Het meest waardevolle wat ik geleerd heb is het beheer van de mailbox en een
duidelijke planning voor de week.

Het heeft voor mij rust gecreëerd op de computer maar ook rust in de werkzaamheden. Wanneer pak ik wat op. 

Oktober 2019

Ellen Goossens, Medisch secretaresse

Beoordeling training Effectief werken met Outlook

*****

Aandacht voor iedereen.
Begrijpelijk, hoewel de laatste training (OneNote) voor mij iets meer oefenruimte had mogen hebben. Ik heb Outlook nu op orde. 

Het resultaat van deze training op mijn werk is dat wat ik heb meegekregen als handvaten, ik dit in de praktijk ook gebruik.

Oktober 2019

J. Stuy, re-integratiebegeleider

Beoordeling training Effectief werken met Outlook

*****

Zinvol voor echt iedereen! Ik vind deze cursus de meest zinvolle in jaren!

Het meest waardevolle wat ik geleerd heb is structuur en overzicht aanbrengen.

Het resultaat hiervan op mijn werk is veel meer effectieve werktijd; ben veel effectiever.

Hoe leuk is dat dan!

Oktober 2019

Monique Kostermans, Arbeidsdeskundige

Beoordeling training Effectief werken met Outlook

*****

De kennis wordt overgebracht met zoveel aandacht en enthousiasme, dat je er zelf ook enthousiast van wordt. Het meest waardevolle wat ik geleerd heb is dat outlook toch wel de rust die het geeft nu het zo opgeruimd is. Het resultaat is meer overzicht.

Oktober 2019

Annette Molendijk, Medisch Secretaresse

Beoordeling training Effectief werken met Outlook

*****

Ik kan nu beter plannen en organiseren van mijn mail. Dat geeft rust in mijn hoofd. Het resultaat van deze training op mijn werk is dat ik prettig kan werken, ik krijg meer energie.

Oktober 2019

Lilia M. Tjan A Sem, Re-intgratiebegeleider

Beoordeling training SLIM & Effectief werken

*****

Meer overzicht in mijn outlook!! Vooral mijn mails. Erg goed!

 

Fijne ervaring gehad met Katrien, legt duidelijk uit, geeft tips. Mijn outlook is nu erg geordend en overzichtelijk. Rust.

 

Mijn agenda is ook verbeterd, wat betreft planning ook de sneltoetsen en kleuren die worden gebruikt is verbeterd.

Maart 2019

Anoniem, Verzekeringsarts

Beoordeling training SLIM & Effectief werken

*****

Door de training weet in nu hoe ik efficiënter en sneller bepaalde handelingen in Outlook kan doen, zodat er meer tijd over is voor mijn andere werkzaamheden. En er is ook minder stress.

Januari 2019

Rosa Mary Duarte | Teamondersteuner

Beoordeling training SLIM & Effectief werken

*****

Katrien legt met veel persoonlijke aandacht uit hoe je gestructureerd je afspraken en mailbox kan beheren. Dit genereert rust en overzicht.

 

Het meest waardevol voor mij is de mails ombuigen naar taken, ​zodat je mailbox zo leeg mogelijk is en je taken gerangschikt bij elkaar hebt staan.

Daarnaast is het werken in OneNote een hele openbaring en draagt bij aan het meer digitaal werken.

November 2018

Conny van Heeren | Manager 

Beoordeling training SLIM & Effectief werken

*****

Bewuster bezig mijn mijn outlook functies en mijn e-mail gedrag.​

November 2018

Marieke Vermeulen | Procesbegeleider

Beoordeling training SLIM & Effectief werken

*****

Katrien weet op een zeer plezierige en analytische wijze je veel handigheden snel aan te leren; hetgeen je meer overzicht en rust geeft en administratietijd scheelt!

November 2018

Anoniem | Verzekeringsarts

Beoordeling training SLIM & Effectief werken

*****

Ik heb waardevolle tips gekregen om mijn werk effectiever en geconcentreerder te kunnen doen. Ook om werkzaamheden overzichtelijker te houden met betrekking tot planning.

November 2018

Quinta Vuik | Arbeidsdeskundige

Beoordeling training SLIM & Effectief werken

*****

Outlook mogelijkheden.

Hierdoor werkzaamheden, die uit mailverkeer voortkomen, overzichtelijker geworden. 

November 2018

Anoniem | Reïntegratie begeleider

Beoordeling training SLIM & Effectief werken

*****

Het meest waardevolle voor mij was het slimmer omgaan met de mail, met het aanbrengen van een betere structuur voor meer overzicht en tijdsbesparing door niet-relevante mails terzijde te schuiven en niet mee aan de slag te gaan.

 

Daarnaast heb ik heel veel gehad aan OneNote en gebruik dit nu elke dag als verzamelplaats voor al die dingen die ik bij wil houden, maar die mij niet steeds voor de voeten moeten lopen. Alles bij elkaar op één plaats - heerlijk! Ook de tip dat ik vanuit OneNote heel goed overleggen kan regelen en inzichtelijk kan maken voor deelnemers aan die overleggen heb ik veel aangehad. Daar ga ik ook zeker gebruik van maken, ben er eigenlijk al mee begonnen. 

 

Wat voor mij het meest waardevolle was, was het wegdoen van al die documentjes, mails en andere paperassen die ik normaal geneigd ben op te slaan en te bewaren. Eigenlijk doe ik er dan zelden of nooit meer iets mee, dus is het overbodige ballast. Ik heb uit de training meegenomen daar eens anders naar te kijken en te bewaren wat ik daadwerkelijk nodig heb om mijn werk te kunnen doen. Dat ruimt mooi op! Katrien is een kei daarin.

Oktober 2018

Marja van Kaam | Medisch secretaresse

Beoordeling training SLIM & Effectief werken

*****

 

Het meest waardevolle zijn de tips die ik heb gekregen voor het gebruik van Outlook. Mijn mailbox is nu beter georganiseerd en ik ben bewuster geworden van de noodzaak van een opgeruimde mailbox. Daarnaast ben ik goed bezig met het vullen van mijn agenda zodat collega's op de hoogte zijn van mijn beschikbaarheid.  

Oktober 2018

Ikram Akhloufi | Reïntegratie begeleider

Beoordeling training Grip op je dagelijks werk

*****

Ik verwacht effectiever te kunnen zijn , meer overzicht te kunnen bewaren en mijn collega's te kunnen coachen op nieuw gedrag. Zeker in relatie tot de introductie van Slim werken. 

Katrien biedt maatwerk en luistert goed naar de wensen van de opdrachtgever. 

April 2018

Manager BC&K

Beoordeling training Grip op je dagelijks werk

*****

Was een goede training met een goede opbouw en de individuele sessies maakt de training compleet. Het hoort ook bij elkaar dus afzonderlijk zo een training zou ik niet adviseren.

Duidelijke trainer met goede informatie. Plenaire gedeelte mag iets sneller.

Resultaat: Meer inzicht en overzicht in mijn werk.

April 2018

Anoniem