Anoniem, Reïntegratiebegeleider SMZ

Beoordeling training Effectief werken met Outlook persoonlijke begeleiding

*****

De groepstraining was goed. Niet te grote groep en Katrien geeft duidelijk aan wat de bedoeling is en aan de hand van vragen uit de groep komt zij hier stapsgewijs op terug. De individuele training werkt prettig omdat Katrien meekijkt in Outlook en tips en advies geeft.

Door te werken met taken, een lege inbox te hebben en te houden, is mijn Outlook op orde. Maar 2 keer per dag mijn mail checken geeft rust. Het resultaat is dat ik overzicht heb op mijn Outlook en tijdsbesparing.

Oktober  2020

Anoniem, Arbeidsdeskundige

Beoordeling training Effectief werken met Outlook

*****

Zeer prettige en leerzame training. Ik heb meer kennis en kunde met betrekking tot Outlook mail en agenda (beheer) opgedaan. Het resultaat is dat ik effectiever en efficiënter ga werken.

Juli  2020

Monique van der Wielen, Arbeidsdeskundige

Beoordeling training Effectief werken met Outlook

*****

Zowel het inleidende verhaal als de twee individuele sessies heb ik als leerzaam en zinvol ervaren, als leek heb ik absoluut voordeel van deze training tijd besparen door niet telkens naar mijn mail te kijken, een overzichtelijke inbox te hebben en agendaplanning in outlook.

 

Allemaal sneller en efficiënter dan voorheen.

 

Geen afleiding meer door allerlei geluidjes door mobiel, Skype, een smartwatch enz. Handiger en efficiënter werken en mijn collega's kunnen altijd zien waar ik ben of wat ik doe.

Februari  2020

Tino de Waal, Arbeidsdeskundige

Beoordeling training Effectief werken met Outlook

*****

Helder, duidelijk, ontspannen en toegankelijk.
Kennis van zaken. 

 

Het meest waardevolle van de training zijn de mogelijkheden van Outlook en de voordelen die het voor mij oplevert. Meer rust en overzicht.

Februari  2020

Anoniem, Verzekeringsarts

Beoordeling training Effectief werken met Outlook

*****

Iedereen zou bij aanvang werk een dergelijke cursus moeten krijgen. Op de langere termijn scheelt dat veel tijd waardoor er meer tijd over blijft voor het echte werk.

Het meest waardevolle voor mij was hoe verschillende functies binnen de email en agenda te gebruiken.

Het resultaat is sneller en efficiënter werken.

November 2019

Anoniem, Re-integratiebegeleider

Beoordeling training Effectief werken met Outlook

*****

Je krijgt goed uitleg over hoe je Outlook op een slimme manier kan gebruiken. Op vragen uit de groep wordt altijd en goed antwoord gegeven.

Het meest waardevolle voor mij is het  

werken met mappen zoals: aktie, wacht op antwoord, nog te lezen. Daarnaast is ook het signaal uitgezet van dat er mail binnenkomt. Door dit alles krijg je veel meer rust.

Het resultaat van deze training voor mij is meer rust qua binnenkomst en verwerking mail.

November 2019

Jetske Kraan, Verzekeringsarts

Beoordeling training Effectief werken met Outlook

*****

Het meest waardevolle wat ik in deze training heb geleerd is rust creëren voor mezelf door middel van anders werken met outlook 

Het resultaat van deze training is dat ik meer rust heb tijdens het werk waardoor ik effectiever werk.

November 2019

Diane van Herk, Arbeidsdeskundige

Beoordeling training Effectief werken met Outlook

*****

Prettige sfeer en praktische tips! Het meest waardevolle wat ik heb ervaren in deze training is de bevestiging van mijn manier van werken en wat praktische dingen. Het resultaat van deze training is dat ik nog iets meer georganiseerd ga werken.

November 2019

Loan Tran, Procesbegeleider

Beoordeling training Effectief werken met Outlook

*****

Groepstraining was informatief en prettig. Zo hoor je ook wat  collega's voor vragen hebben en wat ze willen leren. De Individuele training was heel leerzaam.

Ik heb heel veel handige tips en handige dingen geleerd. Een paar handige dingen heb ik kunnen toepassen op mijn werk/computer.

November 2019

Ellen Goossens, Medisch secretaresse

Beoordeling training Effectief werken met Outlook

*****

Duidelijk, overzichtelijk en vriendelijk. Open voor vragen. Het meest waardevolle wat ik geleerd heb is het beheer van de mailbox en een
duidelijke planning voor de week.

Het heeft voor mij rust gecreëerd op de computer maar ook rust in de werkzaamheden. Wanneer pak ik wat op. 

Oktober 2019

J. Stuy, re-integratiebegeleider

Beoordeling training Effectief werken met Outlook

*****

Aandacht voor iedereen.
Begrijpelijk, hoewel de laatste training (OneNote) voor mij iets meer oefenruimte had mogen hebben. Ik heb Outlook nu op orde. 

Het resultaat van deze training op mijn werk is dat wat ik heb meegekregen als handvaten, ik dit in de praktijk ook gebruik.

Oktober 2019

Monique Kostermans, Arbeidsdeskundige

Beoordeling training Effectief werken met Outlook

*****

Zinvol voor echt iedereen! Ik vind deze cursus de meest zinvolle in jaren!

Het meest waardevolle wat ik geleerd heb is structuur en overzicht aanbrengen.

Het resultaat hiervan op mijn werk is veel meer effectieve werktijd; ben veel effectiever.

Hoe leuk is dat dan!

Oktober 2019

Annette Molendijk, Medisch Secretaresse

Beoordeling training Effectief werken met Outlook

*****

De kennis wordt overgebracht met zoveel aandacht en enthousiasme, dat je er zelf ook enthousiast van wordt. Het meest waardevolle wat ik geleerd heb is dat outlook toch wel de rust die het geeft nu het zo opgeruimd is. Het resultaat is meer overzicht.

Oktober 2019

Lilia M. Tjan A Sem, Re-intgratiebegeleider

Beoordeling training Effectief werken met Outlook

*****

Ik kan nu beter plannen en organiseren van mijn mail. Dat geeft rust in mijn hoofd. Het resultaat van deze training op mijn werk is dat ik prettig kan werken, ik krijg meer energie.

Oktober 2019

Anoniem, Verzekeringsarts

Beoordeling training SLIM & Effectief werken

*****

Meer overzicht in mijn outlook!! Vooral mijn mails. Erg goed!

 

Fijne ervaring gehad met Katrien, legt duidelijk uit, geeft tips. Mijn outlook is nu erg geordend en overzichtelijk. Rust.

 

Mijn agenda is ook verbeterd, wat betreft planning ook de sneltoetsen en kleuren die worden gebruikt is verbeterd.

Maart 2019

Rosa Mary Duarte | Teamondersteuner

Beoordeling training SLIM & Effectief werken

*****

Door de training weet in nu hoe ik efficiënter en sneller bepaalde handelingen in Outlook kan doen, zodat er meer tijd over is voor mijn andere werkzaamheden. En er is ook minder stress.

Januari 2019

Conny van Heeren | Manager 

Beoordeling training SLIM & Effectief werken

*****

Katrien legt met veel persoonlijke aandacht uit hoe je gestructureerd je afspraken en mailbox kan beheren. Dit genereert rust en overzicht.

 

Het meest waardevol voor mij is de mails ombuigen naar taken, ​zodat je mailbox zo leeg mogelijk is en je taken gerangschikt bij elkaar hebt staan.

Daarnaast is het werken in OneNote een hele openbaring en draagt bij aan het meer digitaal werken.

November 2018

Marieke Vermeulen | Procesbegeleider

Beoordeling training SLIM & Effectief werken

*****

Bewuster bezig mijn mijn outlook functies en mijn e-mail gedrag.​

November 2018

Anoniem | Verzekeringsarts

Beoordeling training SLIM & Effectief werken

*****

Katrien weet op een zeer plezierige en analytische wijze je veel handigheden snel aan te leren; hetgeen je meer overzicht en rust geeft en administratietijd scheelt!

November 2018

Quinta Vuik | Arbeidsdeskundige

Beoordeling training SLIM & Effectief werken

*****

Ik heb waardevolle tips gekregen om mijn werk effectiever en geconcentreerder te kunnen doen. Ook om werkzaamheden overzichtelijker te houden met betrekking tot planning.

November 2018

Anoniem | Reïntegratie begeleider

Beoordeling training SLIM & Effectief werken

*****

Outlook mogelijkheden.

Hierdoor werkzaamheden, die uit mailverkeer voortkomen, overzichtelijker geworden. 

November 2018

Marja van Kaam | Medisch secretaresse

Beoordeling training SLIM & Effectief werken

*****

Het meest waardevolle voor mij was het slimmer omgaan met de mail, met het aanbrengen van een betere structuur voor meer overzicht en tijdsbesparing door niet-relevante mails terzijde te schuiven en niet mee aan de slag te gaan.

 

Daarnaast heb ik heel veel gehad aan OneNote en gebruik dit nu elke dag als verzamelplaats voor al die dingen die ik bij wil houden, maar die mij niet steeds voor de voeten moeten lopen. Alles bij elkaar op één plaats - heerlijk! Ook de tip dat ik vanuit OneNote heel goed overleggen kan regelen en inzichtelijk kan maken voor deelnemers aan die overleggen heb ik veel aangehad. Daar ga ik ook zeker gebruik van maken, ben er eigenlijk al mee begonnen. 

 

Wat voor mij het meest waardevolle was, was het wegdoen van al die documentjes, mails en andere paperassen die ik normaal geneigd ben op te slaan en te bewaren. Eigenlijk doe ik er dan zelden of nooit meer iets mee, dus is het overbodige ballast. Ik heb uit de training meegenomen daar eens anders naar te kijken en te bewaren wat ik daadwerkelijk nodig heb om mijn werk te kunnen doen. Dat ruimt mooi op! Katrien is een kei daarin.

Oktober 2018

Ikram Akhloufi | Reïntegratie begeleider

Beoordeling training SLIM & Effectief werken

*****

 

Het meest waardevolle zijn de tips die ik heb gekregen voor het gebruik van Outlook. Mijn mailbox is nu beter georganiseerd en ik ben bewuster geworden van de noodzaak van een opgeruimde mailbox. Daarnaast ben ik goed bezig met het vullen van mijn agenda zodat collega's op de hoogte zijn van mijn beschikbaarheid.  

Oktober 2018

Manager BC&K

Beoordeling training Grip op je dagelijks werk

*****

Ik verwacht effectiever te kunnen zijn , meer overzicht te kunnen bewaren en mijn collega's te kunnen coachen op nieuw gedrag. Zeker in relatie tot de introductie van Slim werken. 

Katrien biedt maatwerk en luistert goed naar de wensen van de opdrachtgever. 

April 2018

Anoniem

Beoordeling training Grip op je dagelijks werk

*****

Was een goede training met een goede opbouw en de individuele sessies maakt de training compleet. Het hoort ook bij elkaar dus afzonderlijk zo een training zou ik niet adviseren.

Duidelijke trainer met goede informatie. Plenaire gedeelte mag iets sneller.

Resultaat: Meer inzicht en overzicht in mijn werk.

April 2018

Gülten Seven, Procesbegeleider

Beoordeling training Effectief werken met Outlook Online + persoonlijke begeleiding

*****

In de online training leer je nuttige basis dingen wat voor een ieder die kantoorwerkzaamheden verricht noodzaak is. 

 

De persoonlijke begeleiding is 'TOP'.

 

Door deze training ga je echt efficiënter en overzichtelijker werken

Augustus  2020

Tessa Elzinga, Arbeidsdeskundige

Beoordeling training Effectief werken met Outlook

*****

Bij de groepstraining veel info gehad; een eerste kennismaking met hoe te werken met outlook; er was aandacht voor ieder van de groep. 


De individuele training was fijn om 1 op 1 dingen te bespreken waar ik persoonlijk tegenaan liep. Ook fijn dat je dan gelijk actie ondernam en ik kon zien en ervaren hoe dit op te lossen.

Prettig gesprek. Rustig, helder en overzichtelijk.

Je kon goed inschatten welke tips en trucs ik nodig heb

Het meest waardevolle voor mij is het mail opruimen, mappen maken, onnodige "piepjes" uit, documenten opschonen.

Ik heb meer rust en overzicht bij mijn computerwerkzaamheden.
Ik heb thuis ook mijn computer aangepakt.

Heerlijk, geeft zoals jij zei een opgeruimd gevoel.

 

"De kast is opgeruimd en netjes."

Februari  2020

Annemiek Dekkers, Arbeidsdeskundige

Beoordeling training Effectief werken met Outlook

*****

Helder en vlot wordt de training gegeven met genoeg ruimte voor om te reageren door cursist.

 

Fijne tips waar je direct mee aan de slag kan en waar je een beter overzicht door hebt.

Gebruik van mappen en taken en er mag gedelete worden! Goed overzicht. Ik werk ermee en vind het vooral fijn dat ik weinig heb staan in mijn postvak in.

Februari  2020

Anoniem, Arbeidsdeskundige

Beoordeling training Effectief werken met Outlook

*****

Prima uitleg over wat je kunt winnen met handig omgaan met informatie/mails. Fijn dat de privacygevoeligheid aandacht kreeg en waar rekening mee te houden.
Precies de uitleg gekregen die ik nodig had en die bij mij past. Vooral ook het daadwerkelijk oefenen daarbij zodat het ook in de praktijk goed lukt om alle tips toe te passen.

Het geeft heel veel rust om een vrijwel lege inbox te zien. Het geeft ook heel veel rust om een vrijwel leeg bureaublad te zien. Ik weet nu direct wat mij (nog) te doen staat. Ik heb niet onnodig privacygevoelige gegevens ergens staan. Ik hoef niet onnodig te lang te zoeken naar relevante informatie.

Februari  2020

Anoniem, Re-integratiebegeleider

Beoordeling training Effectief werken met Outlook

*****

In 1e instantie word alles geïnventariseerd, hierdoor krijg je inzicht in waar anderen tegenaan lopen wat ook voor jou effectief kan zijn. Heel handig om eerst een groepstraining te geven.

En omdat het erna individueel is wordt het persoonlijk en effectief. Hele simpele tips die je een ander inzicht geven. Je kunt zelf beoordelen of en hoe prettig je dat vindt. Vooral het individuele aspect is effectief omdat er dan 1 op 1 gekeken wordt naar waar je bent en waar je naartoe wil.

Er is overzicht gecreëerd in de walhalla aan mails wat dagelijks binnenkomt en omdat de inbox vrijwel leeg gehouden wordt geeft dat enorm veel rust.

In het kader van digitaal werken heb ik ook geleerd om taken te gebruiken waardoor ik vrijwel geen fysieke dossiers meer nodig heb.

November 2019

Anoniem, Verzekeringsarts

Beoordeling training Effectief werken met Outlook

*****

Heel veel tips gehad om te werken met Outlook, kijken in agenda van collega, mail, en eigen agenda beheren. 

Het resultaat hiervan is dat ik effectiever ben gaan werken.

November 2019

Henriëtte te Buck, Re-integratiebegeleider

Beoordeling training Effectief werken met Outlook

*****

Voldoende aandacht voor vragen.  De persoonlijke aandacht die ik tijdens de individuele training heb gehad heeft mij goed op weg geholpen, ik pluk hier dagelijks de vruchten van. 

Het meest waardevolle voor mij tijdens deze training was dat de e-mails die binnen komen en niet gelijk afgehandeld hoeven te worden, als een taak kan invoeren. Deze werkwijze levert mij veel tijdswinst op. Doordat ik nu geen overvolle mailbox heb voorkom ik dat ik 2 keer hetzelfde mailtje lees.

Het resultaat van deze training is dat ik veel efficiënter met mijn mailbox om ga.

November 2019

Nicole de Does, Secretaresse

Beoordeling training Effectief werken met Outlook

*****

Door mijn functie werk ik heel veel met outlook. De groepstraining bood voor mij geen nieuwe inzichten. Vond het wel leuk te zien hoe mijn collega's reageerde op het maken van een uitnodiging of een contactpersonenlijst. Blijkt wel dat niet alles vanzelfsprekend is.

 

De individuele training was top!. Vele handige tips en tricks welke in praktijk bruikbaar zijn en die ik nu toepas.

Leuk hoe je mij triggerde met de vragen waarom ik bepaalde dingen op een bepaalde manier doe, Gaf nieuwe inzichten dat het ook anders kan en sneller.! 

November 2019

Anoniem, Verzekeringsarts

Beoordeling training Effectief werken met Outlook

*****

Ik heb tijdens de training heel veel tips gehad om te werken met Outlook. Het meest waardevolle wat ik geleerd heb is het kijken in de agenda van een collega, mail, en de eigen agenda beheren.

Het resultaat hiervan op mijn eigen werk is dat ik effectiever ben gaan werken.

November 2019

Priscilla Neves, Teamondersteuner

Beoordeling training Effectief werken met Outlook

*****

Ik vind de groepstraining net iets te algemeen als je al bekend bent met het systeem. Misschien wat meer inhoudelijk ingaan op struikelblokken. 

Het meest waardevolle wat ik geleerd heb tijdens deze training is de hoeveelheid mail bijhouden en archiveren, het resultaat hiervan op mijn werk is meer overzicht.

Oktober 2019

Fatma Erdogan, Teamondersteuner

Beoordeling training Effectief werken met Outlook

*****

Ik vond het een zeer effectieve en leerzame training. Het meest waardevolle wat ik geleerd heb is overzicht hebben in mijn agenda en mailbox.

Het resultaat hiervan op mijn werk is dat ik veel meer rust en orde heb!

Oktober 2019

Marjan van Rookhuizen, Arbeidsdeskundige

Beoordeling training Effectief werken met Outlook

*****

Heel fijn om meer te leren over de mogelijkheden van Outlook. Zeker de individuele training was fijn om adviezen te krijgen die echt voor mijn persoonlijke situatie zinvol zijn. Het meest waardevolle wat ik in deze training geleerd heb is het persoonlijke advies om meer structuur in mijn werkplanning aan te brengen en daardoor meer overzicht te houden.

 

Het resultaat een leeg postvak In! Heerlijk, alleen dat al geeft meer rust. Meer structuur in mijn week en ik laat met niet meer leiden door de 'waan van de dag' en de mails die binnenkomen. 

Oktober 2019

Anoniem, Sociaal Medisch Verpleegkundige

Beoordeling training Effectief werken met Outlook

*****

Zeer klantgericht, flexibel en vriendelijk. Wat ik geleerd heb: Mappen opheffen, archief gebruiken en zoeken in Postvak In bij submappen. Het resultaat hiervan op mijn werk: Nog effectiever werken met Outlook, levert tijd op.

Oktober 2019

Aynsca Garia, Teamondersteuner

Beoordeling training SLIM & Effectief werken

*****

Het meest waardevolle wat ik heb geleerd is dat er heel veel mogelijk is met Outlook

April 2019

Mylène Verhage, Teamondersteuner

Beoordeling training SLIM & Effectief werken

*****

Het meest waardevolle wat ik heb geleerd in de 

training en coaching is het gebruik en omgaan met Outlook. De mails, KCC mails (gemeenschappelijke mailboxen) zijn nu beter zichtbaar. Functioneel.

Maart 2019

Peter Gabeler, Adviseur Verzekeringsarts

Beoordeling training SLIM & Effectief werken

*****

Het meest waardevol wat ik tijdens de training heb geleerd is handiger gebruik van outlook mbt agenda functies en opslag en zoek functies.

Dacht dat ik al veel kon met outlook maar  heb weer veel handiger gebruik leren maken  van outlook.

Januari 2019

Dennis Kreeftmeijer | Manager SMZ

Heb jij een overvolle mailbox? Stapels op je bureau, taken en acties die al langere tijd wachten op afwikkeling? Weet je niet meer waar je je documenten kan vinden? Ik ben zelf behoorlijk gestructureerd en werk met taken en mappen in outlook en dacht dat ik optimaal gebruik maakte van de mogelijkheden. In het kader van SLIMwerken heb ik een training van Katrien Eggens-ter Heide gehad en een individuele werkplek begeleiding en kwam tot de conclusie dat ik nog SLIMmer kon werken. Heb je behoefte aan rust en overzicht in je taken, mail en documenten. Kijk eens op katrieneggens.nl of benader haar via linkedin.

(bron Linkedin)

 

December 2018

Anoniem | Arbeidsdeskundige

Beoordeling training SLIM & Effectief werken

*****

Goede tips om minder stress te ervaren op het werk. Slimmer gebruik te maken van mijn ondersteunende secretaresse en extra tijd te blokkeren voor en na mijn vakantie om overzicht te houden. Tips en tricks om de e-mails overzichtelijk te houden. Het resultaat is dat ik minder stress ervaar.​

November 2018

Anoniem | Manager

Beoordeling training SLIM & Effectief werken

*****

Zeer waardevolle training. Ik ben zeker tevreden over de uitkomst. Met simpele wijzigingen in mijn handelen ervaar ik ruimte en daarmee overzicht en rust​. Dit heb ik met name in de 1 op 1 sessie geleerd.

Het meest waardevolle is de bewustwording wat via de mail en wat niet. Hoe werk ik goed met taken en hoe zorg ik dat dagelijks mijn mail is bijgehouden. Ruimte creëren in mijn agenda. Met het gevoel dat het helemaal is toegesneden op hoe ik graag werk ook in samenwerking met het secretariaat.

November 2018

Mathijs Duijs | Reïntegratie begeleider

Beoordeling training SLIM & Effectief werken

*****

Het efficiënt gebruiken van het office pakket, met name het efficiënt organiseren van Outlook, het gebruiken van de uitgebreide zoekfuncties in het programma en de combinatie met OneNote. Dit zal gegarandeerd resulteren in tijdswinst en minder papiergebruik. 

November 2018

Anoniem | Procesbegeleider

Beoordeling training SLIM & Effectief werken

*****

Het meest waardevolle wat ik in deze training heb geleerd is dat je niet geleefd hoeft te worden door je mails.

 

Door de persoonlijke benadering kun je je Outlook helemaal inrichten zoals dat het beste bij je past. Nu word ik beduidend minder afgeleid door inkomende mails omdat ik de signaleringen heb uitgezet. Ook het systeem van alleen maar aandacht te besteden aan ongelezen mails werkt voor mij heel goed.

Oktober 2018

Anoniem | Verzekeringsarts

Beoordeling training SLIM & Effectief werken

*****

Meer halen uit beheer e-mails / beter en overzichtelijke taakbeheer / onbekende mogelijkheden ontdekt.

Oktober 2018

Valter Palumbo | Arbeidsdeskundige

Beoordeling training SLIM & Effectief werken

*****

Beter en efficiënter gebruik maken van de mogelijkheden van Outlook (agenda, mappen, regels etc).

 

Werk hierdoor nog sneller en overzichtelijk.

Oktober 2018

Paul Maas | Procesbegeleider

Beoordeling training Grip op je dagelijks werk

*****

Prima trainer met een groot enthousiasme.

 

Verwachting om meer uit Outlook te halen is meer dan gelukt.

April 2018

Anoniem

Beoordeling training Grip op je dagelijks werk

*****

Leuke mix van gezamenlijk en individueel. Enthousiaste trainer en leuk dat zij ook openstaat om zelf nog dingen te leren.

Ik hoopte op veel praktisch toepasbare tips en dit is waargemaakt. Ik merkte meteen positief effect in de praktijk. 

April 2018

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© 2020 Katrien Eggens Training & Organizing