Welk pad kies jij?

Bijgewerkt: 4 nov 2020“Heisessie” Zelhem

In het voorjaar van 2020 was ik met mijn trouwe viervoeter Ferox aan de wandel op het Pieter-pad van Vorden naar Zelhem, als ik dit schrijf ben ik heerlijk samen met Katrien in een vakantiehuisje in Zelhem onze Reset Summercourse aan het voorbereiden. Uiteraard is onze Chief Happiness Officer Ferox mee. Heerlijk om tussen de middag met hem te wandelen en zo de zaag scherp te houden.


Richtingwijzers

Al lopend op het Pieter-pad heb ik het boekje in de hand, speur ik naar de LAW (Lange-Afstand-Wandelpaden) rood-witte vignetten op bomen, palen en hekken. Vooraf heb ik de website bekeken en de Facebookpagina. Er is zelfs een app. Allemaal hulpmiddelen om makkelijk mijn weg te kunnen vinden. Dankzij de markering weet ik feilloos welk pad ik in moet slaan. Ik praat met mede Pieter-pad wandelaars, dat is gezellig en ik krijg zo ook veel nuttige tips. Ik ben ook graag alleen om tot rust te komen, mijn leven te overdenken en vooral ook van de stilte en de natuur te genieten.


Kruispunt

Als jij nou op een kruispunt in je leven staat, hoe weet je dan welk pad je moet kiezen? Welk boek gebruik jij als leidraad? Wie vraag je om advies? Hoe kun je sparren met gelijkgestemden? Waar vind je tips van mensen die precies weten wat jij meemaakt, omdat ze dat pad ook al eens gelopen hebben? Wanneer neem jij dan een pauze om tot jezelf terug te keren?

Waarschijnlijk is het antwoord dat je dat niet of veel te weinig doet. Of dat je je het nog niet gerealiseerd had, dat je op een kruispunt stond. Of je had het wel in de gaten, maar zoveel stress dat je alleen daarom maar gewoon rechtdoor gaat, omdat je dat nu eenmaal altijd zo doet. Je weet niet welke mogelijkheden er zijn en iedereen doet het toch zo? Iedereen werkt (te) hard, iedereen is wel eens moe. Iedereen vindt zijn werk wel eens een dag minder leuk, of een week of een maand. Iedereen heeft vervelende collega’s waar niet mee te communiceren valt en die vooral ook jou totaal niet begrijpen. Iedereen is weleens een dag moe, of een week of een maand…..

Of is dat niet zo en houdt ‘iedereen’ en vooral ook jij, jezelf voor de gek.

Want je hebt altijd een keuze, jij hebt de regie, jij bepaalt waar je heen wilt, jij hebt ongelooflijk veel mogelijkheden omdat je ook ongelooflijk veel te bieden hebt.


Kom in actie in Zeegse

Als jij nou daarbij even een steuntje in de rug kunt gebruiken, dan hebben wij voor jou de Tweedaagse Reset Summercourse ontwikkeld. Midden in de natuur van het Stroomdal van de Drentsche Aa, kom je tot rust, ga je onder leiding van twee heel gedreven en ervaren trainers aan de slag met jouw ontwikkeling. Je spart met gelijkgestemden, we hebben veel lol. Gebruiken het boek ‘de Kleine Covey’ om heel gericht jouw persoonlijk actieplan aan de hand van de 7 eigenschappen van persoonlijk leiderschap in te vullen. Jij bepaalt jouw richtingwijzers, en welk pad jij in wilt slaan.


Wij zien je graag in Zeegse op 2 & 3 juli of op 23 & 24 juli.


Informatie Summercourse en onze andere trainingen3 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • Instagram
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© 2021 Katrien Eggens Training & Organizing