Een zomer lang leren

Iets wat er snel 'bij inschiet' als ZZP'er is je eigen ontwikkeling. Duurzame inzetbaarheid, een leven lang leren, je eigen persoonlijke ontwikkeling is erg belangrijk. Eén van mijn motto's is dan ook 'elke dag iets nieuws leren'. Iets van een klant, iets van dat je gelezen hebt, door het maken van fouten of door het volgen van opleidingen en trainingen.


Mijn eigen trainingen geef ik vaak op locatie bij de klant en zo zwerf ik door het gehele land. Super leuk om te doen, het geeft mij een energieboost! Iedere keer leer ik weer andere mensen kennen en leer ik (bijna) elke dag iets nieuws.


Deze zomer werd het tijd om zelf weer eens in de 'schoolbanken' te zitten. In juni heb ik mij verdiept in Lean en SixSigma en mijn Orange Belt gehaald. Deze belt is wat mijn dochter zou zeggen 'een instapmodelletje'. Maar het heeft mijn verbeternieuwsgierigheid weer aangewakkerd! Weer op de hoogte van de Lean en SixSigma principes en hiermee mijn eerder opgedane kennis tijdens de master Bedrijfskundig Procesmanagement weer opgefrist.


Sinds augustus mag ik mijzelf DISC- en Drijfverenconsultant (trainer/coach) noemen. Persoonlijke ontwikkeling begint bij bewustwording en zelfinzicht. DISC brengt je persoonlijke gedragsstijl in beeld en de Drijfverenanalyse brengt jouw meest belangrijke innerlijke motivatoren in kaart. Waarom doe je de dingen die je doet? DISC is veel meer dan 4 hokjes en 4 kleuren!


En last but not least: gisteren heb ik, onder leiding van Thijs Jaarsma en Sonja Jaarsma-Lebbink (Jaarsma + Lebbink), mij een dag gebogen over mijn eigen bedrijf tijdens een Masterclass Strategie. Van een afstand eens naar mijn onderneming kijken, aanscherpen van mijn missie, in kaart brengen van mijn diensten en klanten. Ik ben een een aantal jaren geleden 'gewoon' gestart met Katrien Eggens Training & Organizing. Deze punten had ik destijds wel in kaart gebracht maar daarna in de la gelegd en aan de slag met klanten! Wat goed om hier eens een dag bij stil te staan, je eigen bedrijf beter te leren kennen en de blik op de toekomst te werpen.


Een inspirerende Masterclass Strategie. Een aanrader om te volgen, ook voor ZZP'ers! Hard werken, voldoende tijd om aan de slag te gaan en zeker stappen gezet in het maken van de strategie voor Katrien Eggens Training & Organizing. En dan deze nu niet in de la leggen! Waarschijnlijk ga ik daar niet eens de kans voor krijgen. Door de samenwerking met Sonja voor onze Young Professional trainingen treffen wij elkaar regelmatig en zal zij mij vast regelmatig vragen hoe de status van mijn marketing strategie is en wat ik er mee heb gedaan :) En dat is top!


5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven