young-professionals-millennials-min_edit

Online Masterclass

Talentontwikkeling Young Professionals

De Masterclass

Veel geleerd tijdens je opleiding? Met de kennis zit het wel goed! Maar je merkt dat de overgang van studie naar werk toch wel erg groot is.

Je voelt je onzeker over de gang van zaken in het bedrijf. Mag je na je inwerkperiode nog steeds vragen stellen? Hoe kun je je mening stevig onderbouwd neerzetten, zonder als betweter over te komen? Hoe ga je efficiënt met je tijd en energie om? Hoe kun je verder groeien en in welke richting dan? 

Herken jij je in bovenstaande vragen, dan ben je niet alleen.

Wat bieden wij

Wij hebben een mooie Masterclass voor jou om je te helpen jouw talenten nog verder te ontwikkelen. Dit doen we in een kleine groep van maximaal 10 deelnemers gedurende twee dagdelen van 9 tot 12 uur. Aan bod komen je persoonlijke missie en visie met betrekking tot je loopbaan, hoe je het best communiceert met anderen afgestemd op jouw en hun persoonlijke stijl, én hoe je effectief met je tijd omgaat.  Voorafgaand aan deze online masterclass ontvang je van ons een vragenlijst voor de DISC gedragsstijlenanalsye. En plannen we een online intake voor deze training, om jouw DISC analyse te bespreken en jouw leerdoelen voor deze masterclass door te nemen.

Wat is het resultaat

Je staat sterker in je schoenen, kent jezelf nog beter, weet jezelf beter te positioneren en hebt jouw koers voor de komende tijd weer scherp op je netvlies. 

Wat is de investering 

De investering in deze masterclass bedraagt € 499,00 excl. btw, inclusief jouw persoonlijke DISC analyse en overige materialen. Je volgt de masterclass vanaf je eigen werkplek, met jouw eigen lekkere koffie of thee.

De trainers

De trainers zijn Katrien Eggens-ter Heide en Sonja Jaarsma-Lebbink. Wij hebben een ruime ervaring in het bedrijfsleven, in het geven van trainingen én met de doelgroep van jonge professionals. We worden gedreven door persoonlijke groei en zoeken altijd naar hoe het beter kan. Onze nuchtere noordelijke opvoeding en kijk houdt ons met beide benen op de grond.