top of page

Effectief werken | Timemanagement anno nu

Een overvolle mailbox, geen focus, je verliest grip op je werk. Je gaat reactief werken, staat zelf niet meer aan het stuur van jouw werkdag, jouw mailbox is misschien wel de trigger voor het werk dat je die dag gaat doen.

Met minder inspanning meer gedaan krijgen. Daar gaat het om in onze timemanagement trainingen. Timemanagement anno nu! Het gaat niet om tijd maar om aandacht. Onze trainingen zijn praktisch, hands-on, gericht op de toekomst maar vooral op jou. Geen ‘one-size fits all’. Met persoonlijke begeleiding, of volledig online.

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling begint bij jezelf beter leren kennen. Wie ben jij, wat zijn jouw drijfveren, waar kom jij 's ochtends jouw bed voor uit? Onze drijfveren bepalen ons denken en doen, ze verklaren waarom we zijn zoals we zijn en wat we doen.

Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk voor werkgeluk. Leer je zelf goed kennen, wees bewust van jouw drijfveren, ontwikkel jouw talent en ontdek waar jij energie van krijgt. Allemaal ingrediënten om plezier in het leven en in het werk te hebben.

Studytube

Maakt jouw organisatie gebruik van het leerplatform van Studytube? Onze trainingen staan ook op Studytube. Je kan via jouw eigen organisatie onze trainingen aanvragen. 

bottom of page